QuickBooks Integratie (Geavanceerd): Accounts Synchroniseren en Synchronisatie Ongedaan Maken

pro

Deze pagina is alleen voor TaxDome Pro gebruikers. Upgrade op elk moment (Niet nodig in Nederland en België) !

Alleen rekeningen met facturen of betalingen worden standaard gesynchroniseerd. Als u echter om de een of andere reden uw rekening tijdelijk moet hersynchroniseren of de rekening die niet eerder is gesynchroniseerd, moet synchroniseren, kunt u dat handmatig doen. Dit kan alleen worden gedaan door een bedrijfseigenaar, admin, of een werknemer die toegangsrechten heeft gekregen om betalingen te beheren.

Ga naar het tabblad Info van het accountprofiel. Klik op het pictogram met de drie puntjes rechts van de foutmelding en selecteer vervolgens een van de volgende opties:

  • Synchroniseer account met QuickBooks: Selecteer uit de lijst met beschikbare QuickBooks klanten of maak een nieuwe aan. U kunt deze optie altijd gebruiken voor accounts die voorheen niet gesynchroniseerd waren of voor accounts die problemen hebben met de synchronisatie.
  • Synchroniseer dit account niet/Desynchroniseer: Schakel QuickBooks-synchronisatie voor het account uit. Zodra u dat doet, zult u geen foutmeldingen meer ontvangen over dit account. De facturen en betalingen voor die klant zullen echter niet met QuickBooks worden gesynchroniseerd totdat u besluit deze te synchroniseren door de optie Account met QuickBooks Synchroniseren te selecteren.

Heeft dit uw vraag beantwoord? Dank u voor de feedback. Er is een probleem opgetreden bij het verzenden van uw feedback. Probeer het later nog eens.

Nog hulp nodig? Neem contact met ons op Contacteer ons