Documenten (Basis): Verwijderen En Herstellen Van Bestanden En Mappen

Eerder verwijderde documenten vindt u in de Documenten sectie in de Prullenbak. Standaard blijft een bestand daar 120 dagen staan totdat het definitief wordt verwijderd (tenzij u deze eerst zelf definitief verwijdert). Lege mappen worden echter onmiddellijk verwijderd en kunnen niet worden hersteld.

Documenten en mappen kunnen worden verwijderd en hersteld door een bedrijfseigenaar, admin of elk teamlid met toegangsrechten tot documenten beheren.

Hier behandeld: 

Documenten verwijderen

Selecteer het selectievakje naast de documenten en/of mappen die u wilt verwijderen en klik vervolgens op Verwijderen. Om alle documenten/mappen te selecteren, selecteert u het bovenste selectievakje.

tip

Denk eraan: U kunt elke map behalve de standaard klantenmap verwijderen met Klant kan bekijken en bewerken toegangsniveau toevoegen.

Klik op Verwijderen in het pop-upvenster Bevestig Verwijdering.

Toegang tot alle bestanden die in de afgelopen 120 dagen in de Documenten sectie zijn verwijderd is in het tabblad Prullenbak.

Om documenten te bekijken die uit een specifiek klantenaccount zijn verwijderd, gaat u naar het tabblad Documenten van het account en opent u het subtabblad Prullenbak.

Denk eraan:

  • Documenten die van verschillende locaties zijn verwijderd, worden in één lijst weergegeven. 
  • Uw klanten zien geen documenten die zijn verwijderd uit mappen op het hoogste niveau met Klant kan bekijken  of Privé  toegangsniveau in hun Prullenbak subtabblad. Alleen documenten verwijderd uit mappen op het hoogste niveau met Klant kan bekijken en bewerken  toegangsniveau zijn zichtbaar voor klanten.
  • U kunt nog steeds bestanden bekijken en downloaden als ze in de Prullenbak sectie staan.
  • Wanneer u een document in de Prullenbak sectie plaatst, verliest het alles wat er eerder aan gekoppeld was (facturen, handtekeningen, enz.).
  • Wanneer u een map verwijdert, gaan alle documenten in de map naar de Prullenbak sectie. Lege mappen worden permanent verwijderd.

Permanent Verwijderen 

U kunt de bestanden te allen tijde permanent uit de Prullenbak sectie verwijderen. Dit kan bijvoorbeeld handig zijn als u per ongeluk een document uploadt naar het verkeerde account en niet wilt dat de klant toegang tot het document in de Prullenbak sectie heeft.  

Klik in het tabblad Prullenbak op de drie puntjes uiterst rechts van het document en selecteer vervolgens Voorgoed verwijderen.

Documenten herstellen

U kunt elk document herstellen dat niet permanent werd verwijderd. Klik op de drie puntjes uiterst rechts van het document in de Prullenbak sectie en selecteer vervolgens Herstellen.

Alle herstelde documenten keren terug naar het tabblad Documenten

  • Als de locatie voor het document niet bestaat, wordt er automatisch een voor het herstelde document gegenereerd.
  • Het document audit trail wordt ook hersteld.
  • Alles wat eerder aan het document was gekoppeld (facturen, handtekeningen, enz.) wordt niet hersteld.
Heeft dit uw vraag beantwoord? Dank u voor de feedback. Er is een probleem opgetreden bij het verzenden van uw feedback. Probeer het later nog eens.

Nog hulp nodig? Neem contact met ons op Contacteer ons