Docs (Basis): klant Klaar met uploaden Melding

Standaard ontvangen teamleden met toegang tot een account meldingen telkens wanneer de klant een nieuw document uploadt. 

U wilt misschien niet telkens een melding ontvangen als de klant een document uploadt, maar u krijgt liever slechts één melding als alles geüpload is. U kunt de instellingen wijzigen zodat de klant u gemakkelijk kan laten weten wanneer hij klaar is met uploaden. Hier tonen we u de twee verschillende manieren om dit te doen. 

Hier behandeld: 

Een knop "Gereed voor uploaden" toevoegen aan de klant portaal 

Maak een knop Gereed voor uploaden op de klant portaal en zorg ervoor dat je pas bericht krijgt als de klant alle gevraagde bestanden heeft geüpload:

1. Ga naar Instellingen, open dan uw Bedrijfsinstellingen tabblad. In het vak klant portaal Instellingen , schakel de knop "Klaar met uploaden" in de interface in.

Dit maakt een Gereed Uploaden knop op de klant portaal Home en Documenten pagina.
2. Stuur een bericht naar de klant met het verzoek op de knop te klikken zodra zij alle gevraagde documenten hebben geüpload.
3. Wanneer de klant op Klaar met uploaden, ontvangen alle teamleden met toegang tot de account een melding in hun Inbox+ over alle documenten die zijn geüpload.

Een "Klaar met uploaden" checkbox toevoegen in het klant Upload venster

Schakel het selectievakje " klaar met uploaden" in het menu voor het uploaden van documenten in, zodat klanten in het uploadvenster een selectievakje kan inschakelen om Verwittigen aan te vinken wanneer zij hun laatste aangevraagde document aan het uploaden zijn: 

1. Ga naar Instellingen en open het Bedrijfsinstellingen tabblad. In het vak klant portaal Instellingen , schakelt u het selectievakje "Klaar met uploaden" in het menu voor het uploaden van documenten in.

Hiermee wordt een selectievakje Verwittigen ingeschakeld als u klaar bent met uploaden in het venster klant's voor het uploaden van documenten.

2. Stuur een bericht naar uw klant met de vraag dit selectievakje aan te vinken wanneer al uw gevraagde documenten zijn geüpload.

3. Wanneer de klant dit selectievakje aanvinkt bij het uploaden, krijgen alle teamleden met toegang tot de account een melding in hun Inbox+.

Heeft dit uw vraag beantwoord? Dank u voor de feedback. Er is een probleem opgetreden bij het verzenden van uw feedback. Probeer het later nog eens.

Nog hulp nodig? Neem contact met ons op Contacteer ons